« Tillbaka

Östenssons kommer till Björkalund

04 maj 2021

Livsmedelskedjan Östenssons etablerar en butik på 2 200 kvm i Björkalund. Öppning är planerad till hösten 2022. Fokus ligger på matglädje och att vara klimatsmart tack vare den senaste tekniken. Livsmedelskedjan Östenssons etablerar en butik på 2 200 kvm i Björkalund. Öppning är planerad till hösten 2022. Fokus ligger på matglädje och att vara klimatsmart tack vare den senaste tekniken.

- Vi är ständigt på jakt efter nya etableringar, men vi väljer våra lägen med omsorg. Vi brinner för den lokala maten, det personliga bemötandet och att kunderna ska känna matglädje när de besöker någon av våra butiker, självklart även den kommande i Norrköping, säger VD Anders Lindblom.

- Att Östenssons har valt att etablera sig i området är självklart oerhört spännande. Företaget har en tydlig lokal och miljövänlig profil vilket rimmar väldigt bra med känslan i Björkalund. Den nya stadsdelen är granne med naturen och något vi vill värna om under och efter byggnationen, säger Karl Braune på samhällsbyggnadskontoret.


 

« Tillbaka